K72 projekt - K72 Residence

K72 projekt

A projekt

A K72 Residence lakásainak célja, a szerethető, emberközeli miliő megteremtése.

Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, kényelmes belsőre, melynek köszönhetően világos és természetes lakóhelyiségek jönnek létre. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból kilátás nyílik a Dunára. A lakásokhoz tartozó teraszok és a belső kert is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését.

Az épület megközelítése mind autóval, mind gyalogosan a Kossuth Lajos utca felől történik. A telken belüli parkolás részben az épülettömeg földszintjén, részben a mélygarázsban biztosított.

A project megvalósítása során felépítésre kerül egy 35 lakásból és 4 üzlethelyiségből álló, 4. szintes, 2 db lifttel ellátott épület.

A kínálatban szereplő 35 otthon közül mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Pároknak kitűnő választás az egy hálószobás, amerikai konyhás lakás, kisgyermekes családok bátran választhatják a 2-3 szobás otthonainkat. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakításra kerülő nagy teraszos lakásaink közül választhatják ki a számukra ideális otthont

Lokáció

A K72 Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, a vasút és villamos megálló 3 perc sétával megközelíthető, a Móricz Zsigmond körtér pedig autóval 12 perc alatt érhető el.

Mindezek mellett a lakóépület kiváló lokációja révén rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. A Duna part mindössze 3 perc séta.